Stonehill Handicraft ja Arkistorotta

Stonehill Handicraft


Huhtikuu 2018

Tällä puolella on pientä vipinää, mutta enempää en voi paljastaa. :-)

Teen ja suunnittelen erilaisia käsitöitä. Kuvassa kirjotut Sibbo- tai Sipoo-kirjanmerkit, jotka ovat ostettavissa hintaan 12 € / kpl (sis. 24 % alv).


Tilaustyönä teen myös ryijyjä. Kuvassa aviomiehelle lahjaksi tekemäni Ässät-ryijy patasydämellä. Kyseinen ryijy ei ole myynnissä, mutta jos esim seurasi kiinnostuu, otathan yhteyttä niin katsotaan onnistuuko logon muuttaminen ryijymuotoon ja miten (esim joitakin piirteitä voi joutua yksinkertaistamaan tai yksityiskohtia jättää pois). Hinta neuvoteltavissa tapauskohtaisesti riippuen ryijyn koosta, konvertoimisen vaikeusasteesta yms.

Äskettäin valmistui, vihdoin ja viimein täytyy myöntää, tämä ryijy nimeltään "The Eyes of the Forest". Ei ole mitenkään omaa suunnitelutyötä vaan ostin muutama vuosi sitten tarvikkeet ja pikku hiljaa sain kaikki runsaat 20 000 solmua tehty. 

 Marraskuu - Huhtikuu 2017

Mitä syntyy kun hevoselta lähtee karvaa, sekaan laitetaan vähän lampaan villaa ja työstetään? Opsulankaa! Tässä naapuritallilla asuvan hevosen mukaan nimetyn langan testipätkä. Karstoissa minä ja rukissa äitini. Jossain vaiheessa toivottavasti toisinkin päin.


Tove Backman

Mågsintie 116, 01150 Söderkulla

045 852 1343

tove.backman65@gmail.com

Arkistorotta

Historian havinaa

Vaikka nykyään on mahdollista löytää paljon tietoa netistä, niin kaikki materiaali ei ole digitaalisessa muodossa vaan joutuu menemään ihan paikan päälle arkistoon hakemaan tietoja. Sitä paitsi ei kannata sokeana luottaa siihen että netistä löytyvät tiedot ovat oikein. Entisenä historian opiskelijana olen käynyt monesti Kansallisarkistossa penkomassa sukuni historiaa. Mikäli haluaisit saada selville esi-isäsi ja -äitisi, mutta et itse osaa tai ehdi tehdä tutkimustyötä niin otathan rohkeasti yhteyttä niin neuvotellaan hinnasta.